Welkom

JBC&T is gestopt met haar werkzaamheden als GZ psycholoog om zich volledig te kunnen richten op het realiseren van Sociale Veiligheid binnen het Primair Onderwijs. 

Voor informatie zie: www.klassenkracht.nl 

 

 

 


 

 


Missie

Je eigen leven leiden vraagt moed en persoonlijk leiderschap. Mijn missie is om je daarbij te ondersteunen. Persoonlijk Leiderschap impliceert Zelfkennis, Zelfwaardering, Zelfvertrouwen, Zelfbewustzijn en Zelfregulering. Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik voor, en hoe zorgen ik er voor dat ik dat communiceer naar mijn omgeving. 


Je kunt alle instrumenten in handen hebben, maar je moet vooral jezelf als instrument kunnen hanteren en durven inzet... Lees verder »

Werkwijze

De werkwijze die JBC&T hanteert is gericht op het ontwikkelen en versterken van je talenten. Door te onderzoeken waar je wel en niet invloed op uit kunt oefenen en daar vorm aan te geven, wordt je steeds effectiever in je gedrag. JBC&T gebruikt verschillende modellen om naar jezelf en de wereld om je heen te kijken: Human Dynamics, Transactionele Analyse, Functional Fluency (TIFF), Cognitieve gedragstherapie en Kernkwaliteiten.


Lees verder »

jelly

Tweets Jelly Bijlsma